Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una de les novetats és que hi ha un estand on es pot vendre el vehicle sense la necessitat de comprar-ne un altre

S'obre la 16a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres amb la participació de 17 concessionaris i més de 400 cotxes   .

Aquest matí s'ha inaugurat la Fira del Vehicle d'Ocasió 2022 (FIRAVO) que se celebra des d'avui i fins diumenge al Recinte Firal de Figueres. Aquest any el certamen arriba a la setzena edició i és una fira totalment consolidada i un dels referents de les comarques gironines.

Enguany hi participen 17 concessionaris, amb més cotxes que mai -400 vehicles- en exposició i s’ocupa el 100% de l’espai disponible.

Com a les edicions anteriors, juntament amb Fisersa, se sortejaran 17 vals d'un any d’aparcament gratuït a la zona blava de Figueres, entre les persones que comprin un vehicle a la Fira.

A diferència de les altres edicions, a la d’enguany, hi haurà un estand on es podrà vendre el cotxe  sense la necessitat de comprar-ne un altre, amb valoració i pagament del vehicle al moment.

Una altra de les novetats és que l’Ajuntament, La Cuina del Vent, Comerç Figueres i FIRAVO organitzen un sorteig a les xarxes socials amb un premi: Una nit d’hotel per a dues persones, un sopar per a dues persones, un val de compra de 150 € als comerços de Comerç Figueres, dues entrades pel Museu Dalí i la cessió d'un cotxe elèctric per gaudir de l’Empordà tot el cap de setmana.