Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les gestions realitzades per l'alcaldessa han permès aturar els treballs mentre es proposin espais alternatius per a la seva reubicació

S'atura la instal·lació de l'antena de telefonia mòbil del barri Rally Sud.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha intercedit amb l'empresa promotora de la instal·lació de telefonia mòbil que s'havia d'ubicar al barri Rally Sud perquè aturin els treballs d'instal·lació i, de forma conjunta, buscar emplaçaments alternatius per a la seva reubicació.

Recollint les demandes dels veïns del barri Rally Sud, l'Ajuntament de Figueres ha realitzat les gestions necessàries perquè l'empresa promotora fos coneixedora de les preocupacions veïnals i hagi optat per aturar els treballs.

En els pròxims dies, els serveis tècnics municipals de l'Ajuntament presentaran a l'empresa instal·ladora diferents emplaçaments alternatius per a la seva reubicació a la ciutat, que seran estudiats en una reunió conjunta entre les parts al llarg de les pròximes setmanes.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha remarcat que "des del primer moment hem estat al costat dels veïns i hem fet veure a l'empresa promotora de la instal·lació les seves preocupacions. Ara, continuarem treballant per oferir espais alternatius a la ciutat".