Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El primer premi del consurs de música Joe Joan Trayter, celebrat durant el passat Embarraca't 2013 ha estat epl grup Rocksord. El jurat també ha atorgat un accèssit a Espiera del cranc. 


 Veredicte Concurs de música jove Jan Trayter.

El passat dia 1 de maig van passar per l'escenari de l'Embarraca't els tres grups finalistes del concurs de música Jove Joan Trayter. El nivell mostrat per les tres formacions va ser especialment alt, cosa que el jurat vol remarcar de manera especial abans d'anunciar el seu veredicte.

El jurat, presidit pel primer tinent d'Alcalde, Josep M Godoy, i que comptava amb la presència de l'staff tècnic dels estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós, de Carles Pujol, perdiodista especialitzat, Joanjo Bosk, cantant, un representant de la productora Promo Arts Music, i tres membres de les associacions que conformen l'Embarraca't, ha decidit el següent:

Primer. Atorgar el primer premi, consistent en 1000 euros, la gravació d'una maqueta als estudis Musiclan i la inclusió en la programació de l'Embarraca't en l'edició de 2014 a la banda que va tocar amb el nom de ROCKSORD.

Segon. Atorgar un accèssit a la banda que va actuar amb el nom de ESPIERA DEL CRANC. L'accèssit consisteix en un concert al festival Acústica d'enguany, dins la programació oficial