Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les dutxes de l'Estadi Municipal de Vilatenim, precintades preventivament per legionel·la el passat 6 de juny, ja s'han reobert.

Reobertes les dutxes de l'Estadi de Vilatenim després de descartar la presència de legionel·la.

L'Ajuntament de Figueres ha reobert les dutxes dels vestidors de l'Estadi de Vilatenim en descartar-se la presència de legionel·la en el circuit d'aigua. Després dels tractaments de desinfecció realitzats, les darreres anàlisis de verificació del bacteri han donat negatiu i s'ha procedit a desprecintar les instal·lacions.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, destaca que l'Ajuntament "té establertes revisions periòdiques gràcies a les quals s'ha pogut detectar el cas de legionel·la" i que "tots els protocols han funcionat correctament". A més, des de Medi Ambient es garanteix "la salubritat de totes les instal·lacions municipals".

Els vestidors del club es va precintar el 6 de juny per prevenció, després de detectar la presència de legionel·la a les dutxes dels vestidors dels àrbitres 2 i 3 i al circuit de retorn dels vestidors nous i vells, en unes unes anàlisis rutinàries realitzades el 19 de maig per CECAM, proveïdor de Dipsalut, en el marc del programa de control de la legionel·losi als edificis municipals.