Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha presidit la recepció oficial als familiars descendents d’Abdon Terrades, celebrada aquest diumenge a l’Ajuntament de la ciutat.

L’acte s’emmarca dins del Bicentenari Terrades que es celebra aquest any i que l’Ajuntament ha organitzat per celebrar els dos cents anys del naixement del polític i escriptor figuerenc.

Durant l’acte -juntament amb la regidora i comissionada dels actes, Mireia Mata- l’alcalde s’ha reunit amb els descendents d’Abdon Terrades, els quals han signat al llibre d’honor de la ciutat. Més tard, i ja en companyia d’altres membres del consistori, Vila i Mata han lliurat als familiars una reproducció de l’Ictineu, obra d’un altre figuerenc il·lustre com va ser Narcís Monturiol.

L’alcalde ha agraït l’assistència dels descendents argentins de Terrades a Figueres, “una ciutat que durant aquest any redescobrirà la figura d’Abdon Terrades. Estic segur que els actes programats ajudaran a difondre, popularitzar i reivindicar l’obra i vida, totalment vigent, d’un figuerenc il·lustre”