Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats figuerenques -responsables de la gestió i programació de les barraques- ja han tancat el cartell musical per a l’Embarraca’t 2012. S’han programat u...

Mojinos Escozíos, Lax’n’ Busto, Celtas Cortos o Els Catarres són els aguns dels caps d’un cartell on hi també hi ha presència de grups locals, així com una nova edició del Concurs de Música Jove Joan Trayter.

El regidor de Joventut, Pere Giró, destaca l’excel·lent tasca que realitzen les entitats per tirar endavant amb l’organització de l’Embarraca’t. “El model organitzatiu que hem impulsat des de l’Ajuntament els últims anys  -deixant que les mateixes entitats fossin les responsables de la logística, el proveïdors o dels grups que han de venir per l’Embarrca’t- és una fórmula que funciona i que permet que les nostres barraques siguin un model a seguir per altres ciutats de la demarcació i del país”

Comissions 
Per fer-ho possible, les entitats s’han dividit en tres comissions: d’infraestructures; de grups musicals i, finalment, de comunicació. En tots els casos les comissions s’han reunit periòdicament, i de forma paral·lela, Garantint, d’aquesta manera, que totes les opinions a l’hora de decidir qualsevol aspecte de l’Embarraca’t han estat debatudes. L’Ajuntament ha destinat 120.000 euros a l’espai de referència per al jovent durant les Fires i Festes de la Santa Creu 2012.


· Programació Embarraca't 2012 

Dilluns, 30 d'abril

Concerts
Jessica Mellado 
Celtas Cortos
De Acero

Dimarts, 1 de maig

Concurs de música jove Joan Trayter.
Concurs d’acudits.

Dimecres, 2 de maig

Concerts
Glamour Pussy
Dirty Jobs

Dijous, 3 de maig

Concerts
Mute
Gertrudis
Txarango

Divendres, 4 de maig

Concerts
Els Catarres
 Lax’n’Busto
Miquel del Roig

Dissabte, 5 de maig

Concerts
In-Audito
Mojinos Escozíos
Orquestra Di-Versiones