Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 400 alumnes de vuit escoles de primària de Figueres han pintat aquest matí murals al terra de la Rambla i del c/ Sant Pau, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Prop de 400 alumnes de les escoles de Figueres pinten la Rambla i el carrer Sant Pau amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Des del 16 fins al 23 de setembre, s'han programat diverses activitats a la ciutat per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Al llarg del matí, els escolars han pintat dibuixos que mostraven la problemàtica de la mobilitat a la ciutat i que plantejaven possibles solucions. El regidor de Medi Ambient, Francesc Cruanyes, que també ho és de Mobilitat, destaca la importància de l'activitat que s'ha realitzat avui, però remarca que no es tracta d'una acció aïllada. "Des de l’Administració forma part de la nostra responsabilitat continuada promoure hàbits com anar a peu o en bicicleta, així com incentivar l’ús de vehicles no contaminants”, assegura Cruanyes.

Sota el lema "Mobilitat intel·ligent. Economia potent", la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d'enguany, a més de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic.