Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest mes de juliol prop de 140 nens i joves d’entre 6 i 14 anys han participat en el casal esportiu organitzat per l’Ajuntament de Figueres.

Prop de 140 participants en el primer mes del casal esportiu de l’Ajuntament de Figueres.

Tots ells, procedents de diferents escoles i barris del municipi i de la comarca, han ocupat el temps lliure en un espai lúdic on s’han pogut formar i educar a través de l’esport. Un dels objectius principals del casal ha estat ensenyar-los uns hàbits esportius i saludables, ja que, com destaca el regidor d’Esports, César Barrenechea, “en aquesta edat és important que es diverteixen, però també que adquireixin hàbits com ara el treball en equip, la convivència o l’esforç de superació. L’objectiu d’aquest casal és transmetre’ls tot això a través de l’esport”.

Així mateix, han après un ampli ventall de coneixements i d’habilitats motrius bàsiques, generals i específiques per a la pràctica de diferents disciplines esportives, com el futbol, el bàsquet, el tennis o l’atletisme. També han realitzat sortides al medi natural - a la platja de Portbou - i a parcs recreatius - el Minigolf i Parc d’Atraccions Salatà i el Parc Aquàtic Aquabrava de Roses - i  una acampada al llac de l’Aventura de Ventalló.

La segona part del casal es durà a terme entre el 3 i el 31 d’agost, de dilluns a divendres, i comptarà amb un centenar de participants de les mateixes franges d’edat que al juliol. Les sortides programades el mes vinent són a la platja d’Empuriabrava, a la piscina de Peralada i al Parc Aquàtic Aquabrava de Roses, a més d’una acampada amb activitats al Castell de Sant Ferran de Figueres.