Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el marc del Festival Acústica de Figueres, en el seu format familiar, l’Acustiqueta, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà realitza la trobada comarcal dels casals d’estiu, que enguany arriba a la quinzena edició.

Prop de 1.500 escolars participen avui en la Trobada de Casals d’Estiu de l’Alt Empordà.

Es calcula que hi assistiran prop de 1.500 escolars i uns 200 monitors, d'una quarantena de casals de la comarca, que participaran en diferents activitats vinculades a l'Acústica al llarg del matí. 

A les 9.30h – Arribada dels casals des dels diferents municipis a la plaça del Gra.

A les 10.00h – Cercavila pels carrers de Figueres fins arribar a la plaça Catalunya.

A les 11.00h – Concert del grup Mainasons Més informació a la web d’Acústica.

A les 12.00h – Concurs La Cançó de l’Estiu i entrega de premis.

Els casals que han volgut participar han realitzat un vídeo amb la Cançó de l’Estiu 2015 i la coreografia corresponent. Es farà l’entrega d’un obsequi a cada nen participant a la trobada, gràcies a la col·laboració de Fruites Hurtós, l’Ajuntament de Figueres i el Festival Acústica.

Els casals participants provenen de les següents poblacions: Avinyonet de Puigventós, Cantallops, Capmany, Castelló d’Empúries, Colera, El Port de la Selva, Espolla, Figueres, Garriguella, L’Armentera, L’Escala, Lladó, Navata, Palau-saverdera, Peralada, Pont de Molins, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilabertran, Vilafant, Vilamalla, Vila-sacra i Vilatenim.