Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Figueres continua amb el projecte Il·lustrem la Sala Infantil i en aquesta ocasió ha convidat la il·lustradora Alba Falgarona (Figueres, 1985), coneguda com la Wäw&...

L’activitat es complementarà amb la realització d’una xerrada taller, amb 15 places i inscripció prèvia, el divendres 21 a les 18.00 h. L’activitat va dirigida a nens i nenes de 6 a 12 anys que podran compartir opinions i conèixer la feina de l’artista.

El passat mes de maig la Biblioteca Fages de Climent va iniciar el projecte Il·lustrem la Sala Infantil, amb la intenció d’il·lustrar diferents espais per part de nous artistes emergents, especialment de la comarca altempordanesa o vinculats amb aquesta.

Aquesta iniciativa va permetre que la il·lustradora Marina Gibert (Figueres, 1989) i l’il·lustrador Daniel Torrent (Barcelona, 1974) omplissin la Biblioteca d’unes il·lustracions fantàstiques i que han tingut una gran acollida entre el públic de la sala infantil.

Amb aquest projecte la Biblioteca vol crear un espai més acollidor i divertit i obrir-se encara més a la ciutat, donant a conèixer els artistes més propers i creant vincles amb altres àmbits culturals.