Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha enllestit un projecte per millorar cinc cruïlles de la ciutat. Té un àmbit d’actuació de 1.050 m2 i un pressupost de 45.015 euros.

Projecte de millora de 1.050 m2 de cruïlles de Figueres.

Se centrarà en els encreuaments dels carrers Col·legi amb Vilafant; Col·legi amb Sant Pau; Sant Llàtzer amb Sant Antoni; Sant Pau amb Pere III; i, finalment, Muntaner amb Sant Pau.   

Segons la memòria i el projecte realitzats des dels Serveis Tècnics Municipals, els treballs posaran especial èmfasi en la reparació de paviments amb desnivell, el canvi d’algunes escomeses de clavegueram i la substitució de panots d’espina de peix i llambordes granítiques, entre d’altres. No només s’actuarà en les voreres o asfalts, també s’ha previst el canvi d’elements de mobiliari urbà d’algunes de les cruïlles.   

El regidor de Serveis Urbans, Qualitat Urbana i Manteniment, Joaquim Felip, explica que es tracta d’actuacions necessàries per millorar trams d’unes cruïlles que pel pas de vehicles i la seva rodadura havien quedat malmesos. Es tracta d’una obra que va més enllà del manteniment odinari que es realitza des de la Brigada municipal”.   

Finalment, el regidor destaca la celeritat amb què s’han detectat les zones on calia actuar“El passat mes d’octubre els tècnics van realitzar el treball de camp poques setmanes després ja estem en disposició d’actuar millorar aquestes cruïllesEls propers dies procedirem a la contractació externa de les feines, les quals començaran a finals o principis d’any està previst que s’allarguin uns dos mesosaproximadamentconclou Felip.