Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’objectiu és promoure i dinamitzar el sector comercial de la ciutat durant la campanya de Nadal

Primera Edició del Concurs d’Aparadors de Nadal a Figueres 2020.

 

L’Ajuntament de Figueres, juntament amb el Setmanari de l’Alt Empordà organitza la Primera edició del Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres 2020 amb el principal objectiu de promoure i dinamitzar el sector comercial durant la campanya de Nadal. La temàtica del concurs ha de ser d’ambientació nadalenca.

La participació és oberta a tots els establiments del sector comercial de la ciutat de Figueres.

Les inscripcions són gratuïtes i poden formalitzar-se a través del formulari que trobaran a Emporda.info i també a través del correu electrònic aparadorsfigueres@emporda.info.

En el formulari de sol·licitud de participació o a través del correu electrònic cal incloure: nom de l’establiment, adreça de l’establiment, nom i cognoms de la persona de contacte i telèfon i adreça electrònica de la persona de contacte.


El període d’inscripció serà del 9 al 18 de desembre de 2020.


El termini d’exposició d’aparadors serà del 21 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, ambdós inclosos.

El jurat farà la visita als comerços abans de la finalització de la campanya de Nadal. El veredicte del jurat i de la votació popular, així com el lliurament de premis, es faran públics el 3 de gener de 2021.


La ciutadania podrà votar el millor aparador fins al 2 de gener de 2021.

El concurs consta de dues categories diferenciades. D’una banda, la valoració tècnica i professional i, de l’altra, la valoració popular.

 

Valoració tècnica i professional:

El Setmanari de l’Alt Empordà fotografiarà tots els aparadors participants en el concurs i les imatges es facilitaran al jurat tècnic i professional. El jurat escollirà els deu millors i els anirà a visitar per fer la deliberació final i escollir els tres aparadors guanyadors.

El jurat farà una visita entre el 28 i el 30 de desembre de 2020 (en horari de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20.30 hores). Els establiments que el dia de la visita no tinguin decorat l’aparador no seran avaluats pel jurat qualificador. La visita del jurat a l’establiment és única, i es farà segons determini l’organització, dins dels terminis i horaris fixats per les presents bases.

 

Valoració popular:

A partir del 21 de desembre de 2020, la ciutadania podrà votar l’aparador de l’establiment que més li agradi realitzant una foto a l’aparador de l’establiment i publicant-la a les Xarxes Socials, Facebook i Instagram amb el hashtag #NadalaFigueres2020.

La fotografia més publicada amb el hashtag #NadalaFigueres2020 determinarà l’establiment guanyador.

 

Els criteris per a la valoració són la creativitat i originalitat.

- La dificultat i la qualitat artística reflectida a l’aparador.

- La relació de l’aparador amb la temàtica nadalenca.

- L’aprofitament i l’ús de l’espai.

 

La selecció dels aparadors guanyadors es decidirà per la mitjana de les puntuacions de tots els membres del jurat.

El vot de la ciutadania es realitzarà mitjançant el recompte de hasthtags #NadalaFigueres2020 amb les fotografies dels aparadors publicades a les Xarxes Socials, Facebook i Twitter. Caldrà posar el nom de l’establiment a la fotografia que es publiqui.

 

9. Premis

Els premis es divideixen en les següents categories:

  1. El premi tècnic i professional que consistirà en:

Un primer premi amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 500 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.

Un segon premi amb una dotació econòmica de 300 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.

Un tercer premi amb una dotació econòmica de 200 euros i una campanya publicitària valorada en 200 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.

  1. El premi a l’aparador més votat per la ciutadania que consistirà en:

Un premi amb una dotació econòmica de 250 euros.