Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un col·lectiu de set dones de Figueres han impulsat el projecte “Taberna Libraria, Llibres en moviment”

Presenten una iniciativa que vehicula llibres en desús per a finalitats socials i culturals.

Un col·lectiu format per set dones de Figueres han impulsat el projecte “Taberna Libraria, Llibres en moviment”, que busca pretén vehicular llibres de segona mà a canvi a la promoció i suport de projectes socials i culturals.

La mecànica de la iniciativa consisteix en la donació de llibres en desús, procedents de donacions particulars i cessions de biblioteques públiques de l’Alt Empordà, per posar-los a disposició de totes aquelles persones interessades a accedir a la lectura i promoure l’intercanvi cultural a través dels llibres.

Els llibres de segona mà es podran adquirir a partir d’una aportació simbòlica de 2 euros la unitat, excepte dels llibres infantils, que el seu preu és d’1 euro. Amb aquestes aportacions, les impulsores volen col·laborar en el desenvolupament de diferents iniciatives i projectes socials i culturals, existents o no, que portin a terme entitats i associacions de Figueres i l'Alt Empordà.

A més d'aquesta iniciativa, el projecte “Taberna Libraria, Llibres en moviment” ha realitzat altres activitats, com xerrades, tallers i donacions de llibres als alumnes dels centres educatius de Figueres.

En aquest mateix sentit, les promotores del projecte han organitzat 8 alliberaments de llibres a Figueres i quatre en poblacions veïnes de l'Alt Empordà, com a mesura per acostar la lectura i fomentar el consum responsable de llibres.