Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb l'objectiu de convertir-se en una ciutat energèticament sostenible s'ha presentat el full de ruta de cara a la Figueres del 2050.

Presenten el full de ruta 'L'energia a la Figueres del 2050'.

El departament de Medi Ambient i Sostenibilitat acaba de presentar el full de ruta de 'L'energia a la Figueres del 2050' que estableix un conjunt de mesures per convertir Figueres en una ciutat energèticament sostenible.

L'Ajuntament de Figueres participa en el projecte europeu Interreg IV-C  anomenat "IMAGINE Low Energy Cities" promogut per l'associació Energy Cities. En aquest projecte hi participen a més de l'Ajuntament de Figueres i Energy Cities, les ciutats de Munich (Alemanya), Lille (França), Dobrich (Bulgaria), Milton Keynes (UK), Odense (Dinamarca), Bistrita (Romania), Modena (Itàlia) i la Hafen University d'Hamburg.

L'objectiu del projecte és establir una metodologia conjunta a totes les ciutats participants de conscienciació a tots els agents implicats (ciutadans, empreses, organitzacions) per a fomentar una nova cultura energètica basada en el foment de l'estalvi i l'eficiència energètica, les energies renovables i la producció distribuida.