Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hem preparat un llistat amb les FAQ (frequently asked questions) que hem considerat més oprtunes per contestar a totes les vostres preguntes. Clica...

Recorda que per donar-se d’alta al servei -que apareix amb el nom de WIFI_FIGUERES- els usuaris s’han de registrar i, llavors es podrà navegar lliurement per internet. El WIFI de Figueres és un servei limitat en ample de banda a 256kbps, tal i com aconsella la Comissió del Mercat de Telecomunicacions, que a l'hora que dóna un servei proporcionat a la connectivitat des del carrer, es considera que no esdevé una competència directa als operadors que proporcionen serveis similars de forma remunerada.

Aquesta velocitat de descàrrega permetrà connectar-se a qualsevol web informativa, a enviar correus electrònics, consultar les xarxes socials o, entre d’altres, realitzar gestions de l’administració electrònica. . La navegació per internet es podrà fer en períodes d’una hora. Transcorregut aquest temps, caldrà tornar a entrar el nom d'usuari i clau d'accés i es podrà navegar durant una altra hora.


La xarxa es composa de 48 punts WiFi distribuïts per la ciutat, els quals es senyalitzaran els propers dies.

Cicla aquí i consulta les ubicacions del WIFI_FIGUERES.