Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les divuit entitats amb stand han participat activament en l’organització de l’Embarraca’t 2010, tal i com es va comprometre l'any passat la regidora Yolanda Milán. El procés par...

Una altra decisió ha estat ampliar l’Embarraca’t d’enguany de quatre a sis nits (30 d’abril i 1, 2, 6, 7 i 8 de maig). Per fer possible el procés participatiu, les entitats s’han dividit en tres comissions: d’infraestructures; de grups musicals; i, finalment, de proveïdors i activitats. En tots els casos les comissions es reuneixen de forma paral·lela i un cop a la setmana, els divendres a la tarda, es realitza una reunió general d’organització on totes les entitats es prouncien sobre les propostes presentades per les comissions. Garantint, d’aquesta manera, posar en debat totes les opinions a l’hora de decidir qualsevol aspecte de l’Embarraca’t.

Finalment, l’Ajuntament de Figueres valora molt positivament el procés participatiu dut a terme per l’organització de l’Embarraca’t 2010, així com la implicació de totes i cadascuna de les divuit entitats figuerenques.