Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ha obert a tota la ciutadania la possibilitat de participar en la redacció  de les Ordenances Municipals 2015. Per tal que tothom que ho desitgi pugui participar en aquesta experiència...

La iniciativa sorgeix amb la voluntat de fer un pas endavant en l'aposta per la participació ciutadana i per recollir i estudiar les propostes que es facin arribar. El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manuel Toro, explica que “considerem molt important copsar l'opinió dels figuerencs en un aspecte tan clau com el de les ordenances municipals. Gràcies a aquestes aportacions estem convençuts que les podrem millorar”.

Aquesta experiència és la primera vegada que es posa en marxa a l'Ajuntament de Figueres i qui hi vulgui participar pot trobar a la web del consistori la documentació oficial que recull la proposta inicial d'ordenances fiscals i preus públics amb vista al proper any 2015.

CLICA AQUÍ i accedeix a tota la documentació i calendari per participar de la redacció de les Ordenances Municipals 2015.


Audiència pública habitual

Aquesta fórmula participativa és un pas previ a l'audiència pública per a les ordenances i el pressupost municipal. D'altra banda, aquest procés previ no invalidarà que un cop s'hagin aprovat inicialment les ordenances s'obri el període formal per presentar al·legacions.

Durant el plenari del proper dimarts 7 d'octubre està previst que s'aprovin inicialment les ordenances i, a partir d'aquí, s'obrirà el període d'exposició pública que s'allargarà durant un mes per tal que es puguin presentar les al·legacions que es consideri oportú.