Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bosc dels pensaments és una instal·lació interactiva que, a partir de codis QR, permet la lectura de 1.000 pensaments relacionats amb els drets humans, els col·lectius vulnerables, la me...

L’objectiu de la instal·lació és que tots els ciutadans i ciutadanes de Figueres puguin gaudir dels valors que promou el Nadal i que no són propis de cap cultura, religió o lloc de naixement.  El bosc dels pensaments és un projecte que s'inclou dins les activitats de Nadal i que promou la regidoria de Drets Civils.

Els pensaments es relacionen al voltant dels conceptes  que  l’Ajuntament de Figueres impulsa des de la Taula d’Acció Cívica, Drets Civils i Participació:

Drets humans
Col·lectius vulnerable
Memòria Històrica
Civisme i Convivència ciutadana
Diversitat religiosa
Pau
Interculturalitat
Igualtat

Per participar a la instal·lació, cal enviar un pensament al voltant d’aquests temes al perfil de facebook Bosc Dels Pensaments o bé al correu electrònic boscdelspensaments@figueres.cat. Els pensaments poden tenir forma de text, cita, una o diverses imatges, vídeo, àudio, diàleg. També es podran consultar també al web www.figueres.cat/boscdelspensaments. 

El bosc dels pensaments s’inaugurarà el dia 21 de desembre a les 19h amb la participació del Cor de Gospel Choir, a la plaça de la Palmera, i estarà instal·lat fins al 8 de gener de 2013. Es tracta d'un projecte que promou el servei d’Acció Cívica i Drets Civils de l’Ajuntament de Figueres.