Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’àrea municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres ha organitzat aquest divendres l’acte “Organitza’t, orienta’t i ocupa’t”

Tot això amb l’objectiu de fer difusió  i difondre els serveis i programes de suport a la millora de l'ocupabilitat de les dones i homes impulsats des de l'Ajuntament.

A partir de les 19.30h, al Cercle esport, Figueres es presentarà el documental 501 amb la seva directora, Laia Fabregas. Posteriorment, es farà una taula de debat a l’entorn de les dificultats i les solucions a les problemàtiques i obstacles per a l’accés i permanència de les dones al mercat de treball, i en general de les dificultats de les persones en situació d’atur en l'actualitat, amb la participació d'agents socials i econòmics de la ciutat (Servei d'ocupació de Catalunya, Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres, FAE, AJEG, Sindicats, Entitats d'inserció).

“Organitza’t, orienta’t i ocupa’t” ha estat organitzat per l’Ajuntament de Figueres, amb el suport del departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, del Servei d'ocupació de CAtalunya (SOC), de la Diputació de Girona i del Fons Social Europeu.