Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciats a finals de maig i amb la previsió que acabin el mes de setembre, els treballs es concentren als carrers que envolten la plaça Joan Tutau, els quals marquen l’entrada a la part hist&ograve...

Les noves àrees de contenidors soterrats se situen a: carrer Rec Arnau carrer Llançà; carrer Rec Arnau - carrer Barceloneta; carrer Rec Arnau - carrer Caserna; plaça Joan Tutau - carrer Llançà; i, finalment, carrer Cadaqués - carrer A. Raguer. Destacar que les dues primeres actuacions -al carrer Rec Arnau i Barceloneta, respectivament- les obres també comporten l’enlairament de les voreres. “Tot això amb la voluntat de marcar l’inici del centre històric i que els vehicles que hi accedeixen notin que estan accedint a una zona de prioritat per als vianants”, explica el gerent d’Urbanisme, Xavier Ludevid.

Rehabilitació del centre històric
Aquestes obres formen part de les moltes previstes pel Pla d’intervenció integral del centre històric. Destacar que també s’ha previst el soterrament de contenidors als carrers Canigó, Jonquera, Peralada, Ample i plaça de la Palmera. Actuacions que es duran a terme coincidint amb la rehabilitació d’aquestes vies. Precisament, l’Ajuntament de Figueres adjudicarà, els propers dies, les obres de reforma dels carrers Canigó i Muralla.

Finalment destacar que les obres de soterrament de contenidors a l’entorn de la plaça Joan Tutau s’han adjudicat a l’empresa Sinorma SL per un import de 395.618 euros.