Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper diumenge, 14 d'abril, s'obriran a la ciutadania els nous jardins Puig Pujades de Figueres, ubicats a l'entorn del Teatre Municipal el Jardí. Per fer-ho s'han programat activitats i tallers lúdi...

Recordar que els jardins s'han ampliat en més de 1.300 metres quadrats gràcies a la compra des de l'Ajuntament de part del jardí interior d'un local de restauració. Per la seva banda, la propietat del negoci -a canvi de la ocupació de la via pública durant 15 anys per a una terrassa amb taules i cadires- s'ha fet càrrec del 50% cost de les obres, que en total ha estat d'uns 300.000 euros. 

L'obra ha permès l’arranjament de l’esmentat pati interior, a més de la construcció d'uns accessos adaptats i l’adequació de la finca de 1.000 metres quadrats que hi ha darrera del Teatre Municipal el Jardí, que ja era de propietat municipal. També s'ha aixecat una tanca entre la plaça Josep Pla i els Jardins Puig Pujades que permetrà tancar aquest espai en horari nocturn.

Destacar que gràcies a un conveni amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà també es podrà accedir als jardins de l'ens comarcal.