Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ofereix 170 places gratuïtes a 5 minuts a peu del centre de la ciutat i l'Oficina de Turisme

Obertura de l’aparcament gratuït de la carretera de Llançà després de les obres de millora d’accessos, asfaltat i il·luminació‬.

L'Ajuntament de Figueres ha obert aquest cap de setmana l'aparcament de la carretera de Llançà, un cop finalitzada la segona fase dels treballs d'ampliació i millora.

La segona fase de l'actuació, que forma part del Pla d'Aparcaments de Proximitat, ha consistit en l'ampliació de l'aparcament, pavimentació, millora dels accessos i del traçat peatonal, i il·luminació de tot l’espai, i permet comptar amb 170 places gratuïtes d'aparcament a 5 minuts a peu del centre de la ciutat i de l'Oficina de Turisme.

Les obres de l'aparcament gratuït de la carretera de Llançà es complementen amb la millora del traçat peatonal fins a la plaça Josep Tarradellas, que es reprendran al setembre i tindran una durada de dos mesos.

El Pla d'Aparcaments de Proximitat, que té com a objectiu millorar l'oferta d'aparcament gratuït pensat tant per a visitants com per a residents que s'han de desplaçar en vehicle privat, i disminuir la pressió del trànsit al centre de la ciutat, preveu duplicar, en una primera fase entre aquest any i el vinent, el nombre de places respecte a les que actualment ja estan en servei, fins arribar a les 1.117.