Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tindrà lloc el dissabte 18 d'agost. Està organitzat per l'Associació de Veïns i Comerciants de la plaça de l'Estació i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, Music Lan, Perspective Events, Embarraca’t Figueres i Acústica

Oberta la convocatòria de la 4a edició del concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació.

La 4a edició del concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació, organitzat per l'Associació de Veïns del barri de l'Estació, amb la col·laboració dels estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós i el suport de l'Ajuntament de Figueres, tindrà lloc el dissabte 8 de juliol.

El concurs, que té com a l'objectiu promocionar grups novells en l'àmbit musical de la comarca i d'arreu, reconeixerà els grups guanyadors amb diversos premis, d'entre els quals destaca la gravació d'una maqueta als estudis Musiclan o una actuació al Festival Acústica 2017.

Aquest concurs vol ser una oportunitat per a joves artistes i creadors en l’àmbit musical, tant a títol individual com col·lectiu (formacions musicals), per tal de dotar-los d’espais on actuar o permetre’ls la gravació d’una maqueta als estudis Music Lan Studios d’Avinyonet de Puigventós.

El concurs de Música Jove Joan Trayter-Plaça de l'Estació s'organitza com a homenatge i record al músic i creador dels estudis Musiclan d'Avinyonet.

Si vols participar-hi, accedeix al formulari de registre.