Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip -amb el regidor d’Esports, Joaquim Ferrer- s’ha reunit aquesta setmana amb els organitzadors de la Iris Night Run, la cursa nocturna que dies enrere va viure l...

La trobada ha servit per fer un balanç molt positiu de la 3a edició de la cursa pel nivell d’inscrits que ha pujat fins als gairebé 450, així com del personal desplegat durant la cursa que ha arribat a prop de 100 persones. A la reunió s’ha posat de manifest la voluntat de les dues parts de potenciar una cursa que amb només tres edicions s’ha consolidat dins el calendari de curses estiuenques que es fan a la zona i al país.

No obstant això, entre les moltes novetats en què es treballen ja es pot anunciar que l’any vinent es sumarà una nova activitat a la Iris Night Run. I és que a més de la cursa infantil i la mateixa cursa urbana, s’ha decidit organitzar també una milla urbana, que transcorrerà entorn de la Rambla. Una novetat amb menys distància -poc més de 1.600 metres- que busca captar més públic a l’esdeveniment. 

Durant la reunió l’organització de la cursa ha fet un donatiu de 315 euros al grup Iris format per dones que han patit o pateixen càncer de mama. Recordar que des de la 2a edició es fa aquest donatiu a l’entitat. Més informació de la cursa i la seva relació amb l’entitat a http://lowlightseries.com/iris/.