Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves mesures pel que fa a la recollida de residus.
* Se suspèn el servei de recollida concertada de residus voluminosos (mobles i trastos vells). Les persones que necessitin emprar aquest servei, caldrà que guardin els residus voluminosos al seu domicili fins que pugui restablir-se.

* Se suspèn el servei de recollida porta a porta de paper i cartró. Els establiments que corresponguin als sectors que tenen autoritzada l'obertura (farmàcies, distribució d'aliments, estancs, etc), hauran de dipositar el paper i el cartró, correctament plegat, en els contenidors blaus de la via pública.

* Se suspèn el servei de deixalleria mòbil a tots els barris de la ciutat. Les persones que necessitin emprar aquest servei, caldrà que guardin els residus al seu domicili fins que pugui restablir-se.

* Es redueix el servei de la deixalleria municipal, al carrer Itàlia 28 de Figueres. S'estableix un horari reduït de 10h a 12h, de dilluns a dissabte. L'ús del servei queda restringit als usuaris domèstics i als establiments que corresponguin als sectors que tenen autoritzada l'obertura (farmàcies, distribució d'aliments, estancs, etc).

* Es redueix el servei de neteja viària al mínim imprescindible per garantir la salubritat pública. Es demana la col·laboració ciutadana per no embrutar la via pública (no llençar cigarretes, xiclets ni papers; recollir les defecacions dels gossos, etc); ara més que mai cal respectar les ordenances municipals.