Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les convocatòries estaran obertes de l’11 d’abril al 12 de maig de 2023

Noves convocatòries d’ajuts de lloguer per l’any 2023.

L’Agència d’Habitatge de Catalunya ha obert dues noves convocatòries en concurrència competitiva, per l’any 2023. Aquests ajuts de lloguer o cessió d’ús, es destinaran tant a persones entre 36 i 64 anys a data 22/03/2023 (MITMA), com a persones de 65 anys o més a data 22/03/2023 (Gent Gran).

Aquestes ajudes estan destinades a persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i complexin amb els requisits  previstos a la convocatòria. La concessió dels ajuts no es realitzarà per ordre d’arribada de les sol·licituds, sinó que es valoraran totes les sol·licituds i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a la seu electrònica de la Generalitat o a la seu electrònica de l’Ajuntament de Figueres. Si els ciutadans desitgen presentar la sol·licitud i documentació presencialment ho podran fer mitjançant cita prèvia a l’Ajuntament de Figueres, amb l’Oficina Local d’Habitatge o l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC).  

La informació detallada, així com llistat de documentació i models de sol·licitud es trobaran disponibles a la pàgina web oficial del Departament d’Habitatge o a la pàgina web de l’Ajuntament de FigueresLa ciutadania de Figueres tindrà a disposició a l’entrada de l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà còpies de les sol·licituds i documentació necessària per demanar aquests ajuts.