Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El balanç d’aquesta nova intervenció ha finalitzat amb 8 actes per consum o tinença d’estupefaent, tres denúncies per consum d’alcohol i una per orinar a la via pública

Nova intervenció del dispositiu caní de la Guàrdia Urbana de Figueres als carrers i places de la ciutat.

El cos de la Guàrdia Urbana de Figueres ha realitzat aquest divendres una nova intervenció amb gossos policia en carrers, places i parcs de Figueres.

El balanç d’aquest nou dispositiu, realitzat a la plaça de l’Estació, plaça Enric Morera i Marca de l’Ham, entre d’altres, ha finalitzat amb l’aixecament de 8 actes per consum o tinença de substàncies estupefaents, tres denúncies per consum de begudes alcohòliques a la via pública i una denúncia per orinar a la via pública.

En relació amb el consum o tinença de substàncies estupefaents, les actes s’han distribuït de la següent forma: cinc als Jardins Puig Pujades i Josep Pla, una a la plaça Enric Morera, una a les andanes de l’estació de bus i una a la plaça de l’Ajuntament.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha destacat que “la nostra voluntat es mantenir una pressió sostinguda en el temps en el conjunt de la ciutat per lluitar contra el consum o la tinença d’estupefaents a la via pública”.