Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recordeu que el “Voluntariat per la llengua” és un programa que posa en contacte persones que volen destinar 10 hores del seu temps a fer conver...

Si voleu participar-hi com a voluntari només cal que parleu català. A través de la llengua podeu ensenyar els costums, les tradicions i l’entorn de casa nostra a totes les persones que vulguin millorar el català oral i conèixer la realitat del nostre país.

Si heu començat a parlar català i voleu practicar-lo per agafar confiança, podeu ser aprenents. Descobrireu que hi ha gent disposada a escoltar-vos, a ensenyar-vos racons del lloc on viviu, a compartir temps i experiències, a ajudar-vos a millorar el vostre nivell de llengua. Si us animeu a participar-hi, coneixereu la vostra parella lingüística a l’acte de presentació que tindrà lloc el dia 1 de desembre, a les 7 del vespre, al Cercle Sport Figuerenc.

Abans, però, cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 03 23 18, a l’adreça vxl.figueres@cpnl.cat o bé podeu passar per l’Oficina de Català de Figueres (av. Salvador Dalí, 107).

Descarrega't el cartell de la campanya 2011 de Voluntariat per la llengua