Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tracta d’una nova eina que la Guàrdia Urbana ha treballat amb l’objectiu de donar el màxim d'informació possible a totes les persones que transiten amb vehicles per la ciutat.

A través del nou servei els ciutadans podran accedir a tota la informació en relació les reserves d'estacionaments, a les obres i als talls de carrers. Tot això, indexat per data, hora de l'afectació i carrers implicats.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Luís Yécora, explica que “d’aquesta manera, a banda d'informar els veïns i diferents usuaris, també millorem la comunicació amb les empreses o particulars que han de fer treballs que afecten la nostra xarxa viària”.

El nou servei de la Guàrdia Urbana es troba a l’enllaç http://www.figueres.cat/afectacions.php, i també s’hi pot accedir directament des del portal de l'Ajuntament de Figueres.

La Guàrdia Urbana, amb l'objectiu de donar a conèixer les seves funcions, estructura, funcionament i facilitar els tràmits que gestiona dins de l'administració municipal, també està construït el seu apartat dins del lloc web de l'Ajuntament de Figueres.