Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La direcció de Figueres de Serveis SA (Fisersa) i el comitè d’empresa han signat aquest matí, a la sala de govern de l’Ajuntament de Figueres, el conveni col&mi...

Des de l'empresa es destaca que la voluntat de diàleg i negociació de les dues parts han estat els instruments per assolir l’acord. El comitè d’empresa ha valorat satisfactòriament els acords, en especial el compromís de Fisersa de retornar el 8% de les retribucions a tota la plantilla, que va veure reduït el seu sou l’any 2012, distribuït amb un increment salarial anual del 2,66%.

El conveni col·lectiu l'han signat l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, el nou conseller delegat de Figueres de Serveis SA, Manuel Toro, i els representants del comitè d'empresa. El Govern municipal valora de forma molt positiva l'acord al qual s'ha arribat.

Toro afegeix que "s'inicia una nova etapa de treball constant i presència física habitual i permanent a l'empresa, a més de mantenir contacte amb els seus representants laborals i treballadors, amb el que es vol iniciar un camí que permeti la major professionalització, iniciada amb el mateix consell d'administració, i també que els serveis de l'empresa plurimunicipal puguin arribar a totes les poblacions de la comarca que vulguin aprofitar la seva especialització i la utilització dels beneficis en nova inversió que permet el seu caràcter públic".