Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha requerit als propietaris de diferents solars de la ciutat que posin en pràctica l’ordenança referent a la conservació, neteja i manteniment de les seves pro...

 A instàncies dels tècnics municipals s’han requerit actuacions a diferents solars ubicats al  carrer Alexandre Deulofeu, a l’avinguda Salvador Dalí, al carrer Taure o al Compositor Coll, entre d’altres. En el cas del carrer Alexandre Deulofeu, el perímetre del solar ha quedat perfectament tancat i pel mes de gener  es preveu finalitzin les actuacions d’ordenació i manteniment  al carrer  Compositor Coll i l’avinguda Salvador Dalí.

Les obres de condicionament consisteixen en arranjar els seus solars amb l’objectiu que aquests quedin ben delimitats i que es procedeixi a la reparació de voreres malmeses per a facilitar l’accés del vianants. L’ordenació i endreça de la ciutat és una de les prioritats de l’Ajuntament, alhora que per seguretat, es vol delimitar i evitar l’accés als solars que estan pendents d’execució o en obres.