Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres està treballant en la reforma i ampliació de la vorera de la cantonada del carrer Ample amb carrer Monturiol i en la renovació del servei d’aigües que hi ha al seu interior. Aquestes o...

A banda de les actuacions a la cantonada, una part important és la que està duent a terme Fisersa, que substitueix la canonada que va des del c/ Ample fins a la Rambla, raó per la qual s’està fent la demolició de tot el paviment de la banda nord. Posteriorment, el Servei de Manteniment de Via Pública s’encarregarà de tornar a pavimentar tot el tram mantenint l’amplada existent entre la cantonada del carrer Ample i Lizarrán. Així mateix, s’acabarà de donar l’amplada adequada al tall que va des del Lizarrán fins a l’embocadura del carrer Enginyers, alineant la vorera amb l’amplada de la terrassa del Lizarrán.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, recorda que “aquestes intervencions formen part d’un projecte de govern per millorar la ciutat - a través de la renovació de voreres i asfalts- . També aprofitem les obertures per fer altres canvis necessaris, com és per exemple la renovació del servei interior d’aigües que comprèn el tram que va des del carrer Ample fins a la Rambla”.

Les obres de la cantonada també s’aprofiten per fer la terrassa de la cafeteria El Cèntric, després d’establir un acord entre l’Ajuntament i el propietari.