Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de manteniment de Via pública ha començat unes obres a la plaça del Sol que tenen per objectiu millorar la seguretat dels vianants en aquest punt de la ciutat.

En concret s’estan treballant a les voreres que toquen amb l’avinguda Salvador Dalí amb la voluntat de continuïtat al recorregut de vianants entre la part nord i la part sud de la plaça. S'està duent a terme una ampliació de les voreres, amb formació de gual adaptat i posterior pintat de bandes de pas de vianants. Treballs que significa guanyar 23 m2 d’espai als vehicles.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa de millora de la via pública que el Govern municipal executa de forma continuada des del 2008. Les últimes setmanes s’ha actuat en diferents espais públics com els carrers Ramon y Cajal, Món Millor, Pujada del Castell, Marià Pujolar o, encara en construcció, l’actuació que s’està fent al perímetre de la plaça Catalunya.

El regidor de Serveis Urbans Joaquim Felip, explica que “amb aquesta actuació s'augmentarà la seguretat dels vianants en una plaça on hi ha punts de molta afluència com la Biblioteca Fages de Climent o l’Oficina de Turisme”. Pel que fa a totes les millores, Felip recorda que “continuem amb l’objectiu de millorar l’espai públic d’arreu de la ciutat amb el propòsit d’arribar als diferents barris”.