Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta edició és una versió ampliada de la Jornada d’Ocupació per a majors de 45 anys que s’havia organitzat durant els anys 2017 i 2018. Enguany, l’activitat s’amplia amb els col·lectius de joves de 16 a 29 anys

Més de 30 empreses oferiran una cinquantena de llocs de treball en la 3a edició de la Fira d’ocupació Alt Empordà. TreballemGI..

Els propers dies 28 i 29 de març de 2019 tindrà lloc a l’Auditori Caputxins de Figueres la Fira d’Ocupació Alt Empordà. TreballemGi, organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i el cofinançament del Fons Social de la Unió Europea, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en el marc del Programa Integral de Cualificación y Empleo.

Aquesta edició és una versió ampliada de la Jornada d’Ocupació per a majors de 45 anys que s’havia organitzat durant els anys 2017 i 2018. Enguany, l’activitat s’amplia amb els col·lectius de joves de 16 a 29 anys (dijous 28 de març, de 9.00 a 14.00 h)  i per al col·lectiu de majors de 45 anys (divendres 29 de març, de 8.30 a 14.00 h) amb l’objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats a nivell comarcal.

La Fira d'ocupació Alt Empordà. TreballemGi, com en les edicions anteriors, serà un espai d'intermediació d'ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es. A més de les ofertes laborals, s’oferiran tallers per a la recerca de feina i estands informatius de formació a la comarca. Totes les activitats són gratuïtes i es recomana inscripció prèvia.

Enguany ja han confirmat l’assistència més de 30 empreses i s’oferiran més de 50 ofertes de feina. Les persones interessades en participar-hi poden inscriure’s prèviament a la Fira a través de la web: www.treballemgi.cat per a joves de 16 a 29 anys i www.treballemgi45.cat per a majors de 45 anys.