Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ahir al migdia es va celebrar el ple de cartipàs de la Diputació de Girona, on es va nomenar a l'alcaldessa de Figueres i diputada provincial, Marta Felip, vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Marta Felip és nomenada Vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona  .
Ahir al migdia es va celebrar el ple de cartipàs de la Diputació de Girona, on es va nomenar a l'alcaldessa de Figueres i diputada provincial, Marta Felip, vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. 
 

El Patronat, presidit pel també altempordanès Pere Vila, president de la Diputació de Girona, va ser fundat l'any 1976 per la mateixa Diputació de Girona. És un organisme mixt que agrupa el sector públic i privat i que té per objectiu la definició i elaboració de línies estratègiques per al desenvolupament turístic de les comarques gironines.

Els principals objectius del Patronat són  promocionar les marques turístiques i fomentar la recerca turística per millorar el coneixement del sector i la qualitat en la prestació dels serveis turístics i en el conjunt de la destinació.