Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha estat nomenada patrona de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic.

Marta Felip és nomenada patrona de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha estat nomenada patrona de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic. Aquesta incorporació obre una via per implementar a la ciutat noves ofertes formatives, per exemple, en cicles formatius de grau superior (CFGS). Entre les propostes destaca el CFGS en Animació d'Activitats Físiques i Esportives, el de Comerç Internacional o el de Guia, Informació i Assistència Turística.

A partir d'aquesta incorporació, l'Ajuntament de Figueres signarà un conveni amb la Fundació Universitària Balmes i s'anirà concretant quines d'aquestes propostes responen millor a les necessitats formatives del jovent figuerenc. Un dels objectius estratègics que s’ha marcat la política educativa del govern municipal és ampliar les possibilitats perquè els joves puguin formar-se a prop de casa, sense la necessitat d'haver-se de desplaçar a altres ciutats per realitzar els estudis, com seria el cas dels cicles formatius superiors.