Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tots els grups polítics de Figueres amb representació al consistori municipal manifesten:

 

1. Com en altres ciutat del país, el passat 19 de juliol el PROCICAT va aplicar unes mesures per tal de frenar l'expansió del Covi-19 a la nostra ciutat. Unes mesures que juntament a les preses pel consistori i a l'esforç dels ciutadans han aconseguit frenar-ne la propagació.

 

2. Aquestes mesures es mantindran durant els propers quinze dies fins el 17 d'agost. Si bé es flexibilitzen mesures com l'obertura dels equipaments esportius i culturals, cinemes i els espais de culte, garantint el distanciament necessari i les mesures de seguretat necessàries.

 

3. Durant tot aquest temps, Figueres ha continuat i continuarà essent una ciutat oberta i en funcionament. On els establiments comercials, de restauració, culturals, etc han garantit la seguretat i complert amb totes les mesures necessàries.

 

4. Els darrers dies han aparegut comunicacions que han provocat confusió entre els figuerencs i visitants. I demanem la màxima claredat possible en una situació tant sensible.

 

5. Tot i que sembla que la situació millora, encoratgem a tots els figuerencs a continuar fent l'esforç per superar aquesta situació. Evitant aglomeracions, amb el rentat de mans, l'ús de la mascareta i el manteniment de la distància interpersonal.