Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres, a l'Escola d'Hostaleria s’ha fet el lliurament dels Premis Emprenedors de l'Alt Empordà 2013.

Uns guardons que tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

A continuació us detallem els premis d’aquest any:

1) Categoria Millor idea de negoci (Instituts)

Projecte: Candy Café Figueres.

Cafeteria especialitzada en dolços (“customized sweets”), especialment cupcakes. Els productes seran tant per consumir a l’establiment com per “take away”. A càrrec d’Eva Buixeda, Estefania Chirinos, Natàlia Gómez, Raquel Garcia, Anna Macau, Martina Pujolràs. Alumnes de l’Institut Olivar Gran

2) Categoria PREMI EMPRENEDORS

1er Premi

Projecte: Empornatura scp

Producció i comercialització de biocombustibles sòlids. Construcció d’una petita planta productora de briquetes com a combustible. El producte es dirigeix tant a públic domèstic com a la petita indústria.

EMPRENEDORS: Antoni Armengol, Montse Clarós, Jordi Bonal i Susanna Martín

2on Premi

Projecte: La Diseñería.

Botiga a Roses i on line, i tallers basats en l’scrapbooking (la traducció literal és llibre de retalls) i en la venda de productes relacionats, de productes per decorar amb estil especial, per a manualitats i per a festes, amb una gran varietat d’estils i marques.

Emprenedora: Núria Aguilar Ubeda.

3) Categoria JOVE EMPRESARI

Mas Marcè, Làctics Peralada i la Recuiteria

Natàlia Rich

L'organització dels Premis Emprenedors Alt Empordà va a càrrec del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l'Alt Empordà i el Fòrum Imgina.