Aquest divendres, a l'Escola d'Hostaleria s’ha fet el lliurament dels Premis Emprenedors de l'Alt Empordà 2013.
Uns guardons que tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.
A continuació us detallem els premis d’aquest any:
1) Categoria Millor idea de negoci (Instituts)
Projecte: Candy Café Figueres.
Cafeteria especialitzada en dolços (“customized sweets”), especialment cupcakes. Els productes seran tant per consumir a l’establiment com per “take away”. A càrrec d’Eva Buixeda, Estefania Chirinos, Natàlia Gómez, Raquel Garcia, Anna Macau, Martina Pujolràs. Alumnes de l’Institut Olivar Gran
2) Categoria PREMI EMPRENEDORS
1er Premi
Projecte: Empornatura scp
Producció i comercialització de biocombustibles sòlids. Construcció d’una petita planta productora de briquetes com a combustible. El producte es dirigeix tant a públic domèstic com a la petita indústria.
EMPRENEDORS: Antoni Armengol, Montse Clarós, Jordi Bonal i Susanna Martín
2on Premi
Projecte: La Diseñería.
Botiga a Roses i on line, i tallers basats en l’scrapbooking (la traducció literal és llibre de retalls) i en la venda de productes relacionats, de productes per decorar amb estil especial, per a manualitats i per a festes, amb una gran varietat d’estils i marques.
Emprenedora: Núria Aguilar Ubeda.
3) Categoria JOVE EMPRESARI
Mas Marcè, Làctics Peralada i la Recuiteria
Natàlia Rich
L'organització dels Premis Emprenedors Alt Empordà va a càrrec del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Associació de Joves Empresaris de Girona, el Setmanari de l'Alt Empordà i el Fòrum Imgina.