Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte vinent, 19 d’octubre, Llibres “Low Cost” organitza la segona edició de la campanya “Aliments x llibres”, que enguany s’ubicarà a la plaça de la Palmera...

Els llibres intercanviats són donatius que particulars i clients han anat fent al llarg de l’any a la llibreria. Hi ha més de 4.000 exemplars, de tot tipus de temàtiques, entre els quals es podran trobar les darreres novetats d’autors de la zona com ara Jair Domínguez, Joan Manuel Soldevilla, Maria Mercè Cuartiella, Núria Esponellà o Martí Gironell, entre d’altres. Els llibres han estat donats, signats i dedicats per ells mateixos en agraïment a la generositat dels donants.

D’acord amb les necessitats del Banc d’Aliments de Figueres, es demanen els següents aliments: conserves de sardines, llaunes de tonyina, tomàquet fregit, llegums, llet,  oli d’oliva, cacau soluble, sucre i galetes.

Per aconseguir una jornada dinàmica i agradable, s’han organitzat diverses activitats al llarg del dia. Al matí els infants tindran jocs i globoflèxia (animadora Patri), un taller per pintar la cara (Fairyartist) i animació (País de Xauxa). A la tarda, hi haurà música en viu a càrrec dels grups locals Robert Molina, Autumn, Desenkant, Direcció Prohibida i El impasible Jack Kirby. Una de les novetats d’aquesta edició és el tall solidari de cabells. La perruqueria Customize oferirà els seus serveis des de les tres de la tarda a canvi d'aliments.

L’acte, a més, compta aquest any amb la participació d’altres comerços i entitats, com són Nostrum, Comoyoko, Món Músic, Dizaina Grup i Cultureta. Aquesta última sortejarà entrades per a activitats familiars que tindran lloc pròximament a Figueres i Roses. També col·laboren en la causa un grup de voluntaris de l’escola la Salle i l’entitat Kasameu, que ajudaran amb les parades i activitats. Cal dir que tots els artistes, voluntaris i participants treballen desinteressadament.

L’organització, tot i l’èxit de la primera edició, confia que enguany, com que es celebra en cap de setmana, anirà encara millor.