Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de rehabilitació dels carrers Muralla, Canigó i de la plaça de les Patates, que formen part del Pla d’intervenció integral del Centre Històric...

Els operaris s’aturaran durant les festes nadalenques i reprendran la feina el proper 9 de gener. Així, el calendari d’obres establert per endavant queda de la següent manera: pel que fa al carrer Muralla (des de Peralada fins a Barceloneta), demà s’acabarà la fase de pavimentació de formigó.

El 9 de gener continuaran les feines al carrer Muralla i començaran a la plaça de les Patates i al carrer Canigó, els quals arribaran fins a l’entrada de l’aparcament del Garrigal. Es preveu que les tasques de rehabilitació del tram alt del darrer carrer Canigó comencin per Setmana Santa i s’acabin durant l’estiu de 2012.

Els contenidors soterrats del Centre Històric
Des d’aquest dimarts, ja han entrat en servei totes les bateries de contenidors soterrats del Centre Històric, els quals estan repartits pels carrers adjacents a la plaça Joan Tutau.

Concretament, es troben als encreuaments dels carrers Rec Arnau-LLancà, Rec Arnau-Barceloneta, Rec Arnau-Caserna, Llancà-Plaça Joan Tutau i Cadaques. Són cinc grups amb recollida de paper i cartró, vidre i rebuig que també estan preparats per a la recol·lecció d’orgànic, quan aquesta es posi en marxa.

Recordar que les obres de soterrament d’aquests contenidors es van adjudicar a l’empresa Sinorma, S.L. per un import de 395.618 euros.