Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enguany, l’espectacle estarà orientat cap al centre de la ciutat, i el públic es podrà situar entre l’Avinguda de la Costa Brava i el carrer Rec Arnau

 Les Fires i Festes de la Santa Creu es clouran diumenge 5 amb un piromusical al Parc de les Aigües dedicat a les Llegendes del Rock.

Les Fires i Festes de la Santa Creu clouran, aquest diumenge a les 22 h, amb un espectacle piromusical dedicat a les "Llegendes del rock", combinant el tradicional castell de focs amb cançons conegudes d'aquest estil musical.
Tothom qui vulgui gaudir d'aquest final de festa major haurà d'acostar-se fins al Parc de les Aigües. Per tal de promoure el desplaçament a peu, la Tramuntakada serà l'encarregada de portar a ritme de batucada a tot el públic que ho desitgi, des de la Rambla fins al punt de visualització del piromusical.

Enguany, s'ha canviat el sentit de visualització de l'espectacle, que estarà orientat per tal que es pugui veure des de la zona adjacent al carrer Rec Arnau i escola Parc de les Aigües. D'aquesta manera, el públic que arribi del centre de la ciutat trobarà el Piromusical orientat cap a ells, tant el castell de focs com la música, i es podran situar a l’àrea entre l'avinguda de la Costa Brava i el mateix carrer Rec Arnau.

Des de Guàrdia Urbana es recomana al públic assistent que es desplaci a peu, que ho faci amb antelació suficient (1 hora abans), i que si van acompanyats de menors d'edat, procurin que es trobin supervisats. Convé insistir als menors que si es perden, busquin sempre a un membre de la policia o dels equips d'emergència. A ser possible, es recomana que els més petits portin polseres identificatives.
No es recomana anar-hi amb animals de companyia, atès que les detonacions de la pirotècnia els poden alterar.

S'ha establert una zona de seguretat a partir de la qual serà possible seguir l'espectacle piromusical. Aquesta zona restarà acotada amb tanques i amb vigilància de la Guàrdia Urbana i de voluntaris de Protecció Civil. Com en tots els espectacles pirotècnics que organitza l'Ajuntament.

Des de les 8 h del matí del dia 5 de maig, i fins a les 23.30h , es prohibirà aparcar en els carrers de l'entorn del Parc de les Aigües: carrer Verdera, Puig d'Esquer, de Capmany, d'Espolla, de Sant Climent i l'avinguda de la Costa Brava, i no s'hi podrà circular, incloent-hi el carrer Rec Arnau, des de les 21.45 h i fins a fi del dispositiu de seguretat de l'espectacle piromusical.