Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

D’acord amb la demanda que van fer algunes entitats de Figueres per regular les normes d’accés i permanència a l’Embarraca’t, aquestes i l’Ajuntament finalment han acordat m...

Acabades les fires de la Santa Creu de 2013, diverses entitats van demanar a l’Ajuntament una regulació de les normes d’accés i permanència a l'Embarraca't. Fins ara existien ja unes normes que es feien públiques any rere any en el moment d'aprovar anualment cada convocatòria, però aquestes s'havien mostrat insuficients.

Per aquest motiu, es va convocar a les associacions interessades en el tema i el dimarts 29 van reunir-se a la biblioteca Carles Fages de Climent. A l’acte hi van participar representant el consistori el regidor director de l’àrea de Serveis a les persones i segon tinent d’alcalde, Josep M. Godoy, i el regidor de Joventut i Medi Ambient, Pere Giró.

“El resultat de la trobada va ser molt satisfactori, tant pel nivell de participació com pels acords que s’hi van prendre. Les entitats van rebutjar la redacció d’un reglament - que era una de les primeres propostes que hi havia sobre la taula -però van demanar a l’Ajuntament que modifiqués les bases de concessió d’estands a l’Embarraca’t amb una regulació més completa i matisada. També es va acordar que el règim de responsabilitats de les entitats amb estand es pactarà internament entre les entitats membres de l’assemblea”, explica Pere Giró.

Està previst que les bases reguladores per a l’atorgament d’estands a l’Embarraca’t en l’edició de 2014 s’aprovin la setmana que ve. Poden presentar-s’hi totes les associacions que estiguin donades d’alta al registre municipal d’entitats en el moment de la convocatòria.