Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest agost s'han incorporat 5 nous agents a la Guàrdia Urbana de Figueres i 10 nous agents del cos de Mossos d'Esquadra per donar servei als municipis de l'Àrea Bàsica Policial de Figueres

L'alcalde de Figueres dona la benvinguda als nous agents de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra.

L'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha donat la benvinguda avui als cinc nous agents de la Guàrdia Urbana de Figueres, i als deu nous agents del cos de Mossos d'Esquadra, que s'han incorporat recentment per donar servei als municipis de l'Àrea Bàsica Policial de Figueres. Amb la voluntat de millorar la coordinació i col·laboració entre els cossos policials que operen a la ciutat, l'alcalde i regidor de seguretat ha volgut realitzar aquesta benvinguda conjunta.

Masquef ha aprofitat per anunciar una nova convocatòria d'11 agents més pel cos de la Guàrdia Urbana de Figueres que ja es troba oberta i permetrà la incorporació d'aquests efectius al carrer l'agost del 2024.


L'objectiu del govern de la ciutat és el de continuar l'ampliació progressiva dels efectius policials a la ciutat, i en especial dels efectius a peu de carrer, però fer-ho en paral·lel a la dotació de més recursos materials i de noves tecnologies, que acompanyin i facilitin la feina a la Guàrdia Urbana, com són els elements de la defensa personal dels agents, les càmeres lectores de matrícula, els sistemes de videovigilància urbana o la utilització de drons.

Masquef ha destacat: "Hem de fer un salt quantitatiu i qualitatiu en seguretat per poder fer front a la degradació de l'espai públic, la inseguretat i l'incivisme. I per aconseguir-ho no podem fer-ho sols, necessitem de la col·laboració i ajuda de tots els cossos. Més agents, més recursos i una política clara: A Figueres no tot s'hi val."