Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tindrà lloc del 31 d'agost al 3 de setembre, amb noms com La Casa Azul, Stay Homas, The Tyets, La La Love You, Miki Núñez o Triquell

L'Acústica celebra la 20a edició consolidat com el gran aparador i termòmetre musical del país amb prop de 40 actuacions.

El termòmetre musical del país que és l'Acústica, donarà cita del 31 d’agost al 3 de setembre a Figueres als grans noms de la temporada com La Casa Azul, Stay Homas,Queralt Lahoz, The Tyets,Miki Núñez, La La Love You o Cala Vento. El festival fa una gran aposta pels valors que estan marcant la nova generació d’artistes catalans com Figa Flawas, Julieta,Triquell, Mushkaa, Lal’Bao Socunbohemio.

La programació musical de la 20ª edició supera per primera vegada a la seva història la quarantena de propostes, vint i set de les quals actuen per primera vegada al festival, fet que evidencia el canvi de cicle musical. L’Acústica és un esdeveniment plenament consolidat, amb personalitat pròpia, que durant 20 any sha sabut adaptar als canvis i que ha passat de 3.000 espectadors i espectadores a la primera edició, a més de 120.000 a la darrera.

Avuis’ha presentatla 20ª edició de l’Acústica, un dels pocs festivals ubicats en un centre urbà de casa nostra. Del 31 d’agost al 3 de setembre es disposaran tres escenaris al centre històric deFigueres, per on passaran més de 40 propostes musicals, de les quals 27 és el primer cop que hi actuïn. Una aposta clara per l’accés de la ciutadania a la cultura, ja que tots els concerts són amb entrada lliure. Des de fa vint anys l’Acústica aposta sense complexos pels artistes catalans del moment. Tant els més consolidats o de més actualitat, com els emergents que ja destaquen i que el festival vol donar suport. Aquest fet transforma l’Acústica en el pal de paller de l’escena musical de cada temporada. Per això no ha d’estranyar que un any més, tot i el canvi generacional i estilístic de l’escena musical catalana actual, els principals artistes i els de més emergència del país continuïn apostant-hi