Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 46 establiments de Figueres han participat en el concurs d'aparadors de Nadal

La segona edició del concurs d'aparadors de Nadal finalitza amb sis guanyadors i un èxit de participació.

El concurs d'aparadors de Nadal, organitzat per l'Ajuntament de Figueres i el setmanari l'Empordà, té l'objectiu de promoure el comerç local i incentivar la decoració de la ciutat durant les festes nadalenques.

 

Aquesta segona edició ha comptat amb més categories amb la motivació d'incloure més comerços figuerencs. Ha estat obert a tots els establiments del municipi amb un aparador visible des del carrer i un jurat ha anat a visitar a tots els participants per a valorar diferents elements com la creativitat i l'originalitat.

 

La regidora de Comerç i Mercats Ester Marcos valora molt positivament aquesta segona edició "Aquest concurs consolidat ja a Figueres és una iniciativa que ajuda tant a dinamitzar el comerç local com a millorar la imatge nadalenca de la ciutat". La regidora ha destacat la satisfacció dels comerciants amb la iniciativa i ha explicat que "des de l'Ajuntament volem premiar l'interès dels comerciants per millorar la imatge dels seus establiments i participar en la decoració nadalenca de la ciutat".

 

El premi al millor aparador nadalenc 2021 és per a Puig Giralt que rebrà 1000 euros de premi, a més d'una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l'Alt Empordà.

 

El premi a l'aparador més figuerenc l'ha rebut la Joieria Ferrer S.L amb 500 euros de premi, a més d’una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà.

 

El premi a l’aparador més original és per a Comoyoko amb 500 euros de premi, a més d’una campanya publicitària valorada en 300 euros al setmanari de l’Alt Empordà.

 

El premi a l’aparador més sostenible és per a Carla Andreu Estètica que rebrà 500 euros de premi, a més d’una campanya publicitària valorada en 300 euros al setmanari de l’Alt Empordà.

 

El premi a l’aparador més periodístic l'ha rebut Vilagran Perruqueria amb 500 euros de premi, a més d’una campanya publicitària valorada en 300 euros al setmanari de l’Alt Empordà.

 

El premi a l’aparador més amateur (handmade) és per a Prink que ha estat guardonat amb 500 euros de premi, a més d’una campanya publicitària valorada en 300 euros al setmanari de l’Alt Empordà.

 

Hi haurà també el premi accèssit a l’aparador més transversal a Flors Bahí com a reconeixement.  1 any de subscripció gratuïta al setmanari de l’Alt Empordà.