Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La subvenció de l'Ajuntament ascendeix a 150.000 euros

La segona convocatòria de subvencions per a la restauració de façanes permetrà rehabilitar-ne 24   .

 

Un total de 24 edificis de Figueres podran rehabilitar la seva façana gràcies a la segona convocatòria de subvencions per a la restauració de façanes. En total s'han presentat 47 sol·licituds (8 no complien els requisits i 15 han quedat fora perquè ja se superava la partida destinada a aquesta rehabilitació) per a diferents immobles. L'objectiu, aconseguir posar al dia un parc immobiliari envellit, mantenir el patrimoni arquitectònic de la ciutat i millorar-ne la imatge i l'estat dels edificis més malmesos.

El regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel, destaca “s’ha vist una millora important en algunes zones de Figueres. Aquestes convocatòries són clau per arribar a tots aquells propietaris que volen reformar la façana del seu edifici, i incentivar als que pensen en fer-ho, aconseguint entre tots millorar la imatge arquitectònica de la ciutat”.

 

L’Alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat la importància d’aquesta subvenció “rehabilitar els edificis de la ciutat que han quedat envellits al llarg dels anys és imprescindible per a embellir la imatge de la ciutat, per això obrim noves línies d’ajuts per a arribar a encara més gent”.

Aquesta és la segona convocatòria que ha obert l'Ajuntament. Gràcies a la primera es van rehabilitar una vintena d'immobles. Es preveu que abans de final d'any hi hagi una altra convocatòria amb una partida de 100.000 euros més.