Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller d'Interior, Jordi Jané, va presentar dijous els pressupostos del Departament d'Interior d'enguany, que inclouen la inversió en aquesta infraestructura.

La reforma de les instal•lacions del parc de Bombers de Figueres s'iniciarà aquest 2017.

El pressupost del Departament d'Interior per a l'any 2017 inclou l'inici de les obres de reforma de les instal·lacions del parc de Bombers de Figueres. Així ho va confirmar dijous el conseller d'Interior, Jordi Jané, durant la presentació dels pressupostos del Departament d'Interior per enguany.

El pressupost d'execució material de l'obra s'estima en 825.000 euros. L'esbós del pla es va enllestir a principis de 2016, després que el cos de bombers de Figueres i el Departament van consensuar les actuacions prioritàries que calia dur a terme. El maig del 2016 l'Ajuntament de Figueres va concedir al departament d'Interior la llicència d'obres per a la rehabilitació del parc de Bombers de la ciutat.

El projecte preveu la reforma d'una part de l'edifici per encabir-hi un magatzem, àrees de neteja dels equips i quatre places d'aparcament, i l'ampliació d'una altra ala de l'edifici per construir-hi diversos espais d'estada per als bombers, així com una aula, un despatx i el punt de control.

L'Ajuntament de Figueres havia ofert al Departament d'Interior un terreny a tocar la C-260 per construir un nou equipament, però el 2015, com a conseqüència de la delicada situació financera de la Generalitat, el govern català va posposar la construcció del projecte i va iniciar els tràmits per reformar l'edifici actual.