Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

 La piscina municipal descoberta de Figueres obrirà les seves portes aquest dissabte, 14 de juny, i estarà oberta fins al 7 de setembre. A més, enguany el servei de bar estarà obert ...

Destacar que els socis abonats a la piscina climatitzada gaudiran d’accés lliure i gratuït a la piscina descoberta. Per la resta de ciutadans els preus es distribueixen de la següent manera: adults, 5,60 euros; menors de 14 anys, 3,85 euros; menors de 2 anys, gratuït; jubilats locals, 1,10 euros;i, finalment, jubilats no locals, 2,35 euros. L’horari d’obertura, amb tots els serveis inclosos  -també el de socorrisme-, serà de cada dia de 10 a 20 hores.

D’altra banda les últimes setmanes, el servei municipal de manteniment ha realitzat obres de millora a la pèrgola situada a la part alta de l’equipament. El resultat final ha estat una pèrgola amb menys teules i en el seu lloc s’ha instal·lat una doble làmina  impermeabilitzant de color verd, d'acord amb les pistes i la gespa de l'entorn. També s’ha conservat una part només amb l'estructura per convertir-ho en una pèrgola enjardinada amb plantes enfiladisses.