Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els cellers participants en la Mostra del Vi de l'Empordà donaran a conèixer la seva activitat a través d'una sèrie de vídeos promocionals que s'han enregistrat durant els darrers ...

Els vídeos han estat elaborats per Núria Tolós, amb la col·laboració d'Unai Martín, i formen part d'una sèrie unitària on, en cadascun dels capítols, s'expliquen aspectes diferents sobre el món vitivinícola, des de les varietats existents, a la història i origen dels cellers o detalls sobre les instal·lacions. Tolós explica que s'ha escollit aquest format per a “no repetir contingut. Cada vídeo és diferent perquè els trets diferencials dels cellers ens ho han permès”.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, explica que la filmació dels vídeos “és una de les accions que hem promogut perquè considerem que és una molt bona manera de conèixer cadascun dels cellers que participen en la Mostra del Vi”. Toro considera que es tracta “d'una eina molt interessant per promocionar la Mostra i l'activitat dels cellers empordanesos”.

El fil conductor de la sèrie és la periodista i actriu Txé Arana que és l'encarregada d'entrevistar als propietaris dels 17 cellers que han participat en l'experiència. La majoria dels vídeos tenen una durada d'entre 4 i 5 minuts i durant les pròximes setmanes està previst que s'aniran penjant a la web de la Mostra del Vi. També es poden consultar directament a Youtube a través del canal que s'ha creat amb motiu del 30è aniversari del certamen.

Elogi del vi empordanès
La promoció multimèdia inclou enguany un vídeo genèric sobre la Mostra que, al mateix temps, informa sobre les particularitats del vi que s'elabora a la DO Empordà. La peça, de dos minuts i mig de durada, també es pot consultar a la web oficial de la fira.

Enllaçat amb imatges dels cellers i les vinyes de la comarca, hi apareixen donant la seva opinió i explicant els valors de la Mostra l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Manel Toro, el regidor de Fires i Festes, Jordi Masquef, el president de la DO Empordà, Josep Blanch, i el codirector de la càtedra de viticultura i enologia de Figueres, Eduard Puig Vayreda.