Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sobre les 16 hores de dissabte passat, una patrulla de la Guàrdia Urbana va detectar un cotxe amb matrícula francesa, amb dues persones a l’interior, que es trobava estacionat a l'aparcament de la riera Galliga...

Els agents van veure que l'acompanyant sortia del vehicle visiblement nerviós, mirant en totes direccions, amb una motxilla a les seves espatlles que aparentava estar buida i que s’adreçava pel c/ Ter, direcció al barri de St. Joan. Atès que la situació va resultar sospitosa, els agents van decidir realitzar una espera. Passats uns 30 minuts van veure com la mateixa persona tornava al vehicle amb presses i amb la motxilla visiblement més plena. Al veure que el cotxe va emprendre la marxa direcció a França, els agents van sol·licitar suport d'una altra dotació policial, que van aturar els sospitosos a la sortida de la ciutat.

Al requerir la documentació dels ocupants la forta olor de marihuana va motivar que els agents de la Guàrdia Urbana procedissin a realitzar un escorcoll del mateix, localitzant a l'interior de la motxilla una substància identificada com a marihuana que va donar un pes de 2'5 kg.

Per tot això els agents de la policia figuerenca van procedir a la detenció del propietari de la motxilla, V.T.M. de 33 anys, per un suposat delicte contra la salut pública. El detingut va explicar que havia comprat la substància al barri de St. Joan per un import de 2.000 euros.